Heeft u vragen? neem contact met ons op, kijk ook bij garantie en klachten


Levertijd 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 u worden gedaan, proberen wij tussen twee en vijf werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.  

Omdat we samen werken met meerdere producenten en groothandelaren, maken we gebruik van verschillende pakket-bezorgingsdiensten voor de levering van uw bestelde product. Dit houdt in dat elk pakket-bezorgingsdienst zijn eigen bezorgbeleid en systeem hanteert. Over het algemeen zal de levering plaats vinden rond de twee en vijf werkdagen tussen 9:00 en 18:00.  Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Social Media

Over ons

Meubels en woonaccessoires zijn in en rond het huis een belangrijk onderdeel in ons leven. Een goede inrichting is niet het gemak alleen maar ook goed voor ons welzijn. Niet voor niets dragen wij de naam HomeHappiness. Het moet voor iedereen mogelijk zijn om producten van hoge kwaliteit voor een lage prijs te kunnen kopen, dat is onze missie. Hiervoor investeren we aanzienlijk in het vinden van de beste trendy producten voor onze klanten. Elke dag zijn we bezig met het verbeteren van ons assortiment, dat moet voldoen aan design, kwaliteit en een lage prijs. 

Contact

HomeHappiness
Leyweg 1328
2545HL Den Haag
KvK - 71046348
BTW - NL093998880B02
Telefoon:  0850012643
Email: info@homehappiness.nl

* = prijzen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop