Levertijd

Foto
Heeft u vragen? neem contact met ons op, kijk ook bij garantie en klachten


Levertijd 

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 u worden gedaan, proberen wij tussen twee en vijf werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.  

Omdat we samen werken met meerdere producenten en groothandelaren, maken we gebruik van verschillende pakket-bezorgingsdiensten voor de levering van uw bestelde product. Dit houdt in dat elk pakket-bezorgingsdienst zijn eigen bezorgbeleid en systeem hanteert. Over het algemeen zal de levering plaats vinden rond de twee en vijf werkdagen tussen 9:00 en 18:00.  Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen € 6,95 voor al onze producten.Wij zijn aangesloten bij Webwinkelkeur
Wetgeving in de commerce veranderd snel en continue, weten dat HomeHappiness deze regels kent en naleeft is belangrijk. 
www.webwinkelkeur.nl/leden/HomeHappiness_1203679.html#badge-3
Wij zijn aangemeld bij MKB-Bedrijvengids
www.mkb-bedrijvengids.nl/bedrijven/?kw=homehappiness&city=&zipcodesearch%5Bzip%5D=&zipcodesearch%5Bradius%5D=5&wpbdp_view=search&dosrch=1

 
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Vragen over een van onze producten? Of ben je opzoek naar een specifiek product, die niet op onze webshop te vinden is? Mail ons!
info@homehappiness.nl

Volg ons op Faceboek